FRAGMENTS_ Berlin

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-2With the weather getting colder and work taking over these past few weeks, I can’t help but reminisce about past holidays during warmer times.  One of those trips that I haven’t shared yet, was this summer’s stay in Berlin.  After spending some time in Leipzig and exploring Melt! festival, I figured it was about time I’d make it to Berlin.  Together with one of my best friends, I finally headed to the city that had been on the top of my to do list for quite some time.  We spent our stay there wandering the streets of different neighborhoods, sipping coffee, riding our bikes, exploring architectural gems, sleeping on a boat(!) and drinking beers.  After the intense experience of Melt! festival, these few laid back days were exactly what we needed before getting back to Belgium.  I did fulfill my blogger duties though and photographed a few places that I discovered.  Maybe you already saw one of them in a previous blogpost,  but I’ll share the others with you soon.  For now, these photos bring up lovely summer memories while I’m already looking forward to my next trip.  Curious where I’m going?  Here‘s a tip.

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-1

 

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-14

 

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-9

 

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-16

 

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-6

 

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-3

 

fragments berlin - by hannelore veelaert via au pays des merveilles-15

6 Comments

 1. Patricia December 6, 2015

  Klinkt zalig, ik mis de zomer! Ga je Terug naar je erasmusstad? Dieter en ik hebben een week in de mijne geboekt begin volgend jaar en ik kan niet wachten!

  Reply
  • Hannelore Veelaert December 6, 2015

   Yep! Mijn ouders hebben ondertussen een huis gekocht in Portugal (in het binnenland) dus ik ga er minstens 1x per jaar heen tegenwoordig. Ik vlieg op Lissabon en dan blijf ik daar nog een paar dagen plakken… heerlijk, ik kijk er al naar uit!

   Reply
 2. Ineke / hush-e December 6, 2015

  Prachtige foto’s! Berlijn staat zo hoog op mijn travel bucketlist… moet er dringend eens van komen! x

  Reply
  • Hannelore Veelaert December 6, 2015

   Bij mij heeft het ook lang geduurd… maar het is echt zo leuk als ze zeggen, snel eens gaan dus ;)

   Reply
 3. Nel December 8, 2015

  Wow, dat beeld van het Joods monument is net een schilderij! Zo mooi. Het lijkt alsof je goed weer hebt gehad in Berlijn. ‘t Is gek, ik was er zelf al vijf keer waarvan drie verschillende zomers en altijd trok het weer op niets. Berlijn-met-zon staat dus nog steeds op mijn verlanglijstje. :-)

  Reply
 4. Tinne December 12, 2015

  haa berlijn! het scheelde niet veel of ik was er nu, in plaats van ‘onderweg naar melbourne’! hoop er toch ooit een tweede thuis van te maken :-) – anyways, prachtige foto’s weer en enjoy portugal! x

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.