PRETTY THINGS: gift wrapping

PRETTY THINGS gift wrapping

1 – 2 – 345678

If you know me, you know that I love giving presents and I love wrapping them!  So here are my current favorite inspiration shots to help you get all your presents shining on time before Christmas.  Although I have to admit I had a very hard time choosing just eight!  Find more inspiration on my pinterest board, or in my archives.

Follow me on bloglovinfacebookpinterest, flickr and tumblr.

11 Comments

 1. Marijs December 18, 2013

  Had 5 en 6 ook bijna gebruikt :) Toffe ideeën nog!

  Reply
 2. Kris10 December 18, 2013

  Wauw, nr 2 is pretty impresive. I sticked to number 3 unfortunately…

  Reply
 3. tinne December 18, 2013

  Het wordt tijd om dit jaar ook eens origineel uit de hoek te komen… Goede tips :-) !

  Reply
 4. Evelien December 18, 2013

  Oh tof, tof!

  Reply
 5. Hanne M December 18, 2013

  leuk! nummertje 7 blijft mijne favoriet

  Reply
 6. dressyourlifeblog December 19, 2013

  Zo mooi!
  Naomi, x

  Reply
 7. Tallia December 20, 2013

  I love the number 3 wrapping paper!

  xoxo,
  Tallia
  http://www.trendinginfashion.blogspot.com

  Reply
 8. The Ginger Diaries December 21, 2013

  Ik wilde suuuuper graag van dat mooi, klassiek beige papier om mijn pakjes in te verpakken dit jaar. Ik vond het nergens! Ik heb nu opnieuw van dat super kitcherische glanspapier van de supermarkt, haha. xo

  Reply
  • Hannelore December 23, 2013

   Dat van mij komt gewoon van de hema! Het is wel roze aan de andere kant, maar het volstaat ;) Maar vroeger haalde ik het mijne ook gewoon in de supermarkt!

   Reply
 9. Marijke December 21, 2013

  Elk jaar denk ik weer opnieuw “Ik moet mijn pakskes is leuker inpakken”. En uiteindelijk gaat er gewoon een schoon papiertje rond. Volgend jaar beter (want mijn pakskes zijn al ingepakt en onder de boom gelegd :) )!

  Reply
 10. archistas December 27, 2013

  Nummer 3,4 en 8 zijn mijn favoriet echt toffe ideetjes!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.