PRETTY THINGS: outfit inspiration

PRETTY THINGS outfits via au pays des merveilles

1 – 345 – 6  (I can’t find the original sources for the others, please let me know if you do.)

A few outfits I’d love to wear now… as you can see I’m really into neutrals and combining different fabrics these days.  However, when I look at this post from about a year ago, it’s clear that these themes have become a constant in my wardrobe.  It feels good to enjoy qualitative pieces that can last a long time without looking dated at some point and not craving the newest trend piece every week.  Makes dressing in the morning that much easier.  More outfit inspiration on my pinterest here.

Follow me on bloglovinfacebookpinterest, flickr and tumblr.

10 Comments

 1. Laura December 12, 2013

  Jaaaa, helemaal mijn ding :D ‘t Gevaar is dan wel dat je er elke dag een beetje ‘t zelfde uit ziet, maar eigenlijk is zo’n ‘signature look’ ook niet slecht ;) Zolang het niet te saai wordt… Allemaal outfitjes die ik ook in mijn kleerkast wil zien hangen!

  Reply
 2. oh yesssss mooitjes! ik vind de vormgeving van deze post trouwens ook super :) nummer 1 en 2 zijn favorietjes!

  Reply
  • Hannelore December 12, 2013

   Dankjewel! Ze passen goed bij uw liefde voor pastel he ;)

   Reply
 3. Mme Sophistique December 13, 2013

  al die oversized outfits vind ik echt prachtig! maar ik zou er met mijn mini gestalte echt in verdrinken vrees ik.. jammer want ik vind het echt wel mooi

  Reply
 4. Michèle December 17, 2013

  Nummer 3 is Fashionhoax ;)

  Reply
 5. Aurélie December 17, 2013

  Leuke looks! Nr1, 4 en 6 zijn er die ik ook wel zou dragen! ^^

  Reply
 6. The Ginger Diaries December 21, 2013

  Nummer 8, hands-down. Ik wil ook wel eens zo’n lederen broek proberen en spottee een mooi paar bij Esprit. Ik ben wel niet zo’n durver als het op materialen aankomt en ben bang dat ik er zal uitzien als een 80s queen. xo

  Reply
  • Hannelore December 23, 2013

   Dat valt best mee! Gewoon combineren met andere luxueuze stofjes en wegblijven van 80s clichés, dan komt dat wel goed ;) Ik heb er zelf eentje en daar krijg ik altijd complimentjes op!

   Reply
 7. archistas December 27, 2013

  Echt geweldige looks! Ben best wel jaloers op hun stijl

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.