EXPLORED_ Siblings Factory in Brussels

siblings factory via au pays des merveilles

Today I present you a new hotspot in the super hip Dansaert district of Brussels.  Siblings Factory is a new concept store, selling everything from beautiful clothing and accessories by brands such as Le Mont Saint Michel and Cacharel, to interesting magazines, gorgeous vintage furniture and design objects by architect Julien De Smedt, who is also responsible for the design of the store.  On top of that, they also organize art exhibitions (at the moment they are hosting an exhibition by Carine Brancowitz, which I’m dying to see) and they told me they were planning on making a coffee bar in the store as well.  If you’re still not convinced: they intend to donate a portion of their annual turnover to Afghanistan Demain, an association fighting for education for street children.  And… they have cacti for balustrades!  Enough said, now go take a look for yourself at 31 rue du Vieux Marché aux Grains in Brussels.

siblings factory via au pays des merveilles

siblings factory via au pays des merveilles

siblings factory via au pays des merveilles

siblings factory via au pays des merveilles

siblings factory via au pays des merveilles

siblings factory via au pays des merveillesall photos by me

Follow me on bloglovinfacebookpinterest, flickr and tumblr.

0 Comments

 1. Marijke December 7, 2013

  Ziet er ne zalige winkel uit!! Ik kom eigenlijk zo goed als nooit in Brussel, maar daar moet ik in de nabije toekomst toch eens verandering in brengen :).

  Reply
  • Hannelore December 12, 2013

   Ja, die hele buurt zit echt vol met fijne winkels! Eén van mijn vrienden woont in de Dansaerstraat, dus als ik op bezoek ga vergaap ik mij altijd aan alle etalages. Niet goedkoop maar wel prrrretty!

   Reply
 2. kisso'kill December 8, 2013

  ziet er erg mooi uit :o

  Reply
 3. Laura December 9, 2013

  Wow, supermooie winkel… De volgende keer dat ik bij mijn papa in Brussel ben, spring ik er eens binnen (en kom ik waarschijnlijk met wat moois buiten, haha).

  Reply
 4. The Snappy Shot December 11, 2013

  Oh, daar ben ik een paar weken geleden ook gestrand :-)! Hele leuke winkel indeed. De kleding is niet meteen mijn ding, maar de mid-century kastjes zijn ah-ma-zing!

  Reply
  • Hannelore December 12, 2013

   Ja he! Jammer dat het allemaal zo ver van mijn studentenbudget ligt :(

   Reply
 5. archistas December 27, 2013

  Echt een toffe winkel moest er onlangs ook zijn :) wil er ook nog een verslag van maken :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.