M

IMG_9093

Some of you might know that during the past academic year, I was chosen to represent my faculty (engineering sciences at the university of Leuven) as an artist in residence.  Together with the other ‘faculty stars’ (each in their own discipline), I got to attend workshops and had the chance to display some of my photos in the halls of the university. However, the cherry on the cake is our current exhibition: me and the four other photographers have our work up on the walls of museum M!   I’d love to hear what you think, so if you’re in the neighborhood, stop by to take a look at our photos in the entrance hall (that means it’s for free, so no excuses!) and check out the museum too, the rest of the collection ain’t that bad either.  (Our photos will be displayed until August 11, so you’ve got a week and a half!)

Now that I have your attention:  I’m also looking for an affordable room in a fun house in Antwerp as I’m leaving Leuven behind in September (or even at the end of August if I find something sooner).  If you’ve got some tips, shoot me an email!

Here’s a bonus photo of me looking very proud in front of my photos:

IMG_9094

Follow me on bloglovinfacebookpinterest, flickr and tumblr.

13 Comments

 1. isaline July 31, 2013

  Wauw, proficiat Hannelore!

  Reply
 2. Marlou July 31, 2013

  zo’n lieve foto die laatste :)
  en spannend dat je naar Antwerpen gaat, maar vooral ook heel leuk! ik zal m’n oren en ogen eens open houden en schreeuwen als ik over iets hoor.

  Reply
 3. Sophie July 31, 2013

  Oh zo leuk, proficiat! Moest Leuven nu iets dichter bij de deur zijn was ik zeker komen kijken.
  En jaja joepie! Super dat je naar Antwerpen komt, hopelijk vind je snel een kot!

  Reply
 4. Cool! Gefeliciteerd! Ik ga proberen deze week eens een kijkje te gaan nemen :)

  Reply
 5. Jade July 31, 2013

  Hee, ik heb vorig jaar ook meegedaan aan de selectierondes van Faculty Stars, maar ik werd jammer genoeg niet geselecteerd. Fijn zeg, ik wist niet dat je dit jaar mee deed en geselecteerd was!
  Ik ga deze vandaag of morgen eens kijken naar je foto’s en de foto’s van de andere deelnemers, ik ben super benieuwd!

  Reply
 6. Leen Philips July 31, 2013

  Oh wauw zalig! Gefeliciteerd! :)

  Reply
 7. Phara Elsen July 31, 2013

  Wohohow! Zo nice seg, dat ziet er echt geweldig uit! ik wou dat ik het in het echt kon bekijken, maar ik vrees dat ik daar niet zal geraken :s Geniet er ten volle van!
  X

  Reply
 8. Laura July 31, 2013

  Gefeliciteerd Hannelore! Wat zie je er happy uit op die foto :D Waarom ga je naar Antwerpen? Daar nog iets bijstuderen?

  Reply
 9. sara August 1, 2013

  waaaaauw zo cool !!! proficiat

  en zo leuk dat je ook naar antwerpen komt hihi

  Reply
 10. archistas August 1, 2013

  Congrats met de exhibitie :D ik ben dit weekend in Leuven, ga eens langsgaan :) ben nog maar 1 keertje heel snel in het museum geweest en dat is toch wel een schande als archi-student :D

  Reply
 11. Laura - what about her August 1, 2013

  Wat gaaf, mag je trots op zijn! En lekker, in Antwerpen gaan wonen!

  Reply
 12. Charlotte August 2, 2013

  oh zo leuuk! en zo’n coole foto van u bij u foto’s!

  Reply
 13. Roselinde August 2, 2013

  Gefeliciteerd, heel gaaf!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.