STREET ART IN LISBON

au pays des merveilles

When I visited Lisbon last year, I dedicated a post to all the wonderful street art I came across, and this year I’m doing the same.  I’ve gathered quite a lot of photos over the past few months, so take a look after the break!

au pays des merveilles

The carved out face on the right picture is by Alexandre Farto (aka Vhils).  I’m lucky enough to walk past by another one of his works almost every day (although it is quite hidden, it took me two months before I noticed it), I’m getting my analog photos developed soon and then I’ll show you that one too!

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

IMG_3461

au pays des merveillesall photos by me

Follow me on bloglovinfacebookpinterest, flickr and tumblr.

6 Comments

 1. Die voorlaatste vind ik echt heel leuk :) oh, zoveel mooie foto’s! Ik was nog een tijdje van plan naar Lissabon te reizen in 2013, maar sommigen raden het echt af, terwijl anderen het dan weer de hemel inprijzen. Voor een citytripje, yay or nay? :)

  Reply
  • lippylash January 5, 2013

   Yes Yes Yes! Lissabon is echt leuk! Je hebt het oude en het nieuwe.. En je kan kort een treintje nemen naar (damn naam vergeten) waar het ook echt prachtig is!

   Reply
 2. lippylash January 5, 2013

  zalige post! Wooow echt prachtig! Gelukkig nieuwjaar!

  Reply
 3. elisse January 5, 2013

  Zo schoon daar, wauw!

  Reply
 4. Marlou January 5, 2013

  wat een toffe graffiti! ik vind het steden altijd zoveel leuker maken :)

  Reply
 5. Marcha February 21, 2013

  Wat grappig zeg…ik kom via het ‘Last days of spring’ blog op jouw blog terecht. Ik las dat jij ook Lissabon had getipt en was nieuwsgierig naar jouw foto’s van Lissabon… En nu zie ik een paar bekende street-art pieces waar ik ook een foto van heb gemaakt :) (http://postfrommars.blogspot.nl/2012/05/street-art-in-lissabon.html)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.