FEIRA DA LADRA

au pays des merveillesFeira da ladra, or the ‘thieves market’, is a huge flea market that is held every tuesday and saturday at Campo de Santa Clara in Lisbon.  Rumor has it that if you get robbed in the city, you can find your stolen goods here and buy them back.  There’s a lot of junk here, but you can also find nice bags, clothing, jewelry, furniture and other vintage treasures.  Oh, and this also where I go to find cheap batteries!

Next to the market, you also find little shops here, selling gorgeous old books (like the Jules Verne series, I’m tempted to get one just because they are so beautiful, even though my portuguese is not good enough to be able to actually read them), leather backpacks and contemporary portuguese design. (By the way, you’ve already seen this market on the blog: photo two and three in this post.)

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

au pays des merveilles

all photos by me

Follow me on bloglovinfacebookpinterest, flickr and tumblr.

7 Comments

 1. Marlou December 28, 2012

  dat ziet er heerlijk uit! maar ahh die vos die op de enalaatste foto hangt :( haha
  ik zag ‘n paar weken geleden een man met 6 opgezette herten in de buurt van de Vossenmarkt – hij had ze gewoon in z’n tas, de hoofden staken eruit en niemand leek het op te merken :’) zo fantastisch / hilarisch / tegelijkertijd heel naar

  Reply
 2. Joy. December 28, 2012

  Interesting market indeed! I will keep this one in mind…

  With Love,

  Joy
  justlikesushi.com

  Reply
 3. Cleolidewij December 28, 2012

  Ah wauw, mooie foto’s. Ik ben er twee jaar terug geweest in februari, toen zag het er niet zo fijn uit als bij jou. Maar er is wel een hele hoop te zien hè! Heb je er al mooie dingen op de kop getikt?

  Reply
 4. Dorien December 29, 2012

  Oh wauw, want een mooie foto’s! Mijn vriend en ik zitten al eventjes te twijfelen om volgende zomer naar Lissabon te gaan, nu ik jouw posts lees krijg ik er steeds meer zin in om het daadwerkelijk te doen!

  Reply
 5. Nikki | The Ginger Diaries December 29, 2012

  IK WIL NAAR LISSABON! meh. Hahaha. Dit marktje ziet er super leuk uit :-) mooie foto’s ook! x

  Reply
 6. Sophie December 30, 2012

  goh ik vind zo marktjes echt ge-wel-dig. superontspannend en meestal toch leuke dingen te vinden tussen de prulletjes.

  Reply
 7. @kellysteenlandt January 7, 2013

  Love your photos! That sure looks like an interesting market. Oh, and if I were you, I’d buy those books right away. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.