SEE YOU IN LISBON!

While you’re reading this, I’m on a plane to Lisbon.  Finally!  Oh, and in case the collage didn’t give it away just yet: today is also the day I turn 23!  Oh happy day.  I’ve created a more personal blog to keep everyone up to date with my portuguese adventures, if you’re interested, shoot me an email!  And I’ve scheduled a things that make me smile post later today, so don’t forget to check back!  See you soon!

Follow me on bloglovinfacebook, flickr and tumblr.

0 Comments

 1. marlou September 2, 2012

  hiephiep hoera!, goede reis en geniet er van!!
  ik neem aan dat je ook hier blijft updaten? anders wil ik graaag de link :)

  Reply
 2. Elien September 2, 2012

  Happy birthdaaaaay! Virgo’s are the best ;) Have fun in Lisbon!

  Reply
 3. Mirthe September 2, 2012

  Gefeliciteerd en heel veel plezier!

  Reply
 4. Danique | 88Forever September 2, 2012

  Leuk zeg!! Veel plezier en proficiat :)

  Reply
 5. Sarah September 2, 2012

  Wauw, mooi gedaan die collage! Héel veel plezier en ook nog een hele gelukkige verjaardag.. Dikke kus!

  Reply
 6. elisse September 2, 2012

  Ik wil uw privéblog ook Hannelore!! Fijne verjaardag nog, geniet ervan en ik ben zooooo benieuwd naar al uw avonturen!

  Reply
 7. thegingerdiaries September 2, 2012

  Gelukkige verjaardag Hannelore! En veel plezier en succes in Lissabon! x

  Reply
 8. Laura September 2, 2012

  Daaaag Hannelore’ke! Amusez-vous! Of liever: “Divertir-se”! En ik zou heel graag op de hoogte gehouden worden van je Portugese avonturen :-) Stuur je de link door naar mijn email-adres? Merci! En nog eentje om het af te leren: Aproveitar a experiência e os homens quente Portugueses! (Google Translate, ik bied op voorhand mijn excuses aan voor de taalfouten) ENNN: GELUKKIGE VERJAARDAG! xxx

  Reply
 9. Lies September 2, 2012

  Eerst en vooral: gelukkige verjaardag!:) Ik hoop dat je tijd in Lissabon echt geweldig wordt – ik ben superjaloers, kan niet wachten om op Erasmus te gaan! Ik zou eigenlijk stiekem toch graag wel lezen over al je avonturen dus ik zal je wel een mailtje moeten sturen, denk ik! Geniet er nog van!xx

  Reply
 10. Siel Devos (@mademoisielle) September 2, 2012

  Gelukkige verjaardag! Veel plezier in Lissabon, waw ik ben echt jaloers :D ik ben ook wel geïnteresseerd om je avonturen te lezen, geef dus die link maar eens! ;) x

  Reply
 11. Katrien De Waele September 3, 2012

  Ik hoop dat het jouw erasmus avontuur geweldige ervaring wordt, maar dat twijfel ik eigenlijk helemaal niet aan! :) Je gaat op deze blog ook posts maken over Lissabon, of niet? Anders wil ik de link ook wel, ik ben heel benieuwd naar al je verhalen! :) & het is al een dag te laat, maar toch nog: GELUKKIGE VERJAARDAG!!!

  Reply
 12. Phara September 4, 2012

  Oh nog een heeeel gelukkige verjaardag en enorm veel plezier daar in Lissabon!! Wil zeker je verhalen ook allemaal horen ^^
  X

  Reply
 13. Jessi September 5, 2012

  Oooh! Super! 2 vliegen in 1 klap. Je mag mij de link altijd doorsturen!

  Reply
 14. cheyenne September 11, 2012

  nog een verlate happy birthday!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.