RUINED POLAROIDS

Chances are I’m not the only one who has been disappointed by the outcome of a polaroid photo at least once.  (px 600 silver shade first flush, anyone?) But as it turns out, even failed polaroids can turn out gorgeous.  William Miller collected his ruined polaroids, results of a broken PX-70 here.

Follow me on bloglovinfacebook, flickr and tumblr.

13 Comments

 1. Lies May 24, 2012

  Deze zijn echt prachtig! Die van mij zien er inderdaad zo niet uit, stomme Silver Shade! “Ja, ge moet ze onmiddellijk scannen” Ik heb nu Silver Shade met een gouden randje gekocht, dom van mij eigenlijk maar ik kon het niet laten!

  Reply
  • Hannelore May 26, 2012

   Ik heb 1 pakje silver shade gehad, en die werden allemaal oranje met wazige vlekken! Rommel zeg ik, rommel! Maar ik snap wel dat je verleid wordt door het gouden randje haha ;)

   Reply
 2. Laura May 24, 2012

  jammer dat mijne nooit op deze manier ‘mislukken’. super mooi!

  Reply
 3. Phara May 24, 2012

  OOOOH super! Die kleuren zijn allemaal zo mooi.
  X

  Reply
 4. elisse May 24, 2012

  Wauuuuw, ze zijn écht prachtig!

  Reply
 5. Studio Meez May 25, 2012

  Ik vind ze ook enorm mooi!

  Reply
 6. Charlotte May 25, 2012

  Oh, gorgeous – they sort of look like surreal seascapes! I love polaroid… x

  Reply
 7. Marloes May 25, 2012

  Heel mooi! Ik heb dat ook een keer gehad en die ook bewaard… ik maakte een foto van de ondergaande zon op het strand maar werd omver gegooid door mijn broertje (als grapje natuurlijk) maar daardoor maakte de camera een smack en kwamen er piepende geluidjes uit. Uiteindelijk kwam er wel een polaroid uit, niet met een zonsondergang, maar een echt een prachtige mix van blauw/roze/creme – te zoet voor woorden. Precies zoals dit

  Reply
  • Hannelore May 26, 2012

   Inscannen en posten op je blog! Ik ben benieuwd ;)

   Reply
 8. Laurein H (@LAUREIN) May 25, 2012

  goh, mijn polaroids doen het allemaal wel goed eigenlijk. Ik heb ene zalige, echt ne scherpe foto’s al resultaat :)
  Vaak ligt het ook aan de filmpjes, bv oude ofzo. Ik heb er wel al eens me zitten experimenteren, zo een pakje van de rommelmarkt en dan de toch een foto maken en met die vieze brei te spelen :p fijn allezins x

  Reply
  • Hannelore May 26, 2012

   Toen ik nog originele polaroid film gebruikte, lukten ze ook allemaal! Maar het ene pakje film dat ik probeerde van the impossible project, was echt een flop. Het moesten zwart wit foto’s worden, maar ze werden allemaal oranje. Stom!

   Reply
 9. thegingerdiaries May 25, 2012

  Ik vind laurein haar reactie hier boven best grappig, moet ik op school eens iets over vragen! En deze foto’s zijn idd best cool :) Ik zie in eentje de leeuwenkoning! x

  Reply
  • Hannelore May 26, 2012

   Ja lap, nu ben ik al een hele tijd aan het zoeken naar de leeuwenkoning maar ik zie het niet haha.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.