YARD

YARD is a lovely boutique / gallery in Leuven, offering gorgeous stuff from various young designers and artists, so if you’re looking for a unique addition to your wardrobe, an original gift or a one-of-a-kind piece of art, this is where you should be! For more info, you can take a look at their website or webshop.

all photos by me

YARD (young Artists & Designers)
Diestsestraat 204
3000 Leuven

Follow me on bloglovin, flickr and tumblr.

 

 

7 Comments

 1. Marlous October 21, 2011

  leuk! mooie foto’s

  Reply
 2. Laura October 21, 2011

  Wauw, mooie winkel! En die witte oorbelletjes zijn zo leuk!

  Reply
 3. Lien October 22, 2011

  En ze gaan binnenkort goedkoper worden! (hadden ze mij toch voor de zomer gezegd) Dan kan ik eindelijk die prachtige grote strikjes-ketting kopen die daar op mij ligt te wachten :)

  Reply
 4. Anouk November 28, 2011

  Thanks voor de tip! Ik ben gaan kijken. Leuke winkel!

  Reply
 5. Anouk November 28, 2011

  Leuke en inspirerende blog! Woon je toevallig in Leuven? Ik ben net verhuisd naar Leuven. Heb je nog leuke uitgaan tips? Over 2 weken ben ik jarig en wil ik met vrienden gaan stappen maar ik weet niet waar.

  Reply
  • Hannelore November 28, 2011

   Ik woon inderdaad in Leuven! In de Rumba is er meestal wel een fijn feestje aan de gang, anders moet je naar de oude markt gaan, daar vindt iedereen zijn ding wel, maar mijn favorieten zijn de giraf, apéro en den allee. Het stuk café is ook altijd fijn (maar daar is niet altijd een feestje, over het algemeen is het daar vrij rustig denk ik) en de metafoor is ook een tof praatcafé, net als at the bebop (jazz!), bar del sol en kaminsky (al liggen die 2 laatsten wel meer uit het centrum).
   Veel plezier ;)

   Reply
   • Anouk December 5, 2011

    A super bedankt! Nou mn verjaardag kan beginnen :) De lunch/koffietentjes heb ik wel al ontdekt, maar de uitgaansplekken is iets lastiger. Ik ben net afgestudeerd en verhuisd van NL naar Leuven. Als student ging dat wat makkelijker ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.