0 Comments

 1. Kelly-Ann August 23, 2011

  Amazing photography.. Really atmospheric.

  Reply
 2. LOU August 23, 2011

  Gaaf! Vooral die met het water en die ene met de twee verschillende haarkleuren.

  Reply
 3. Ilse August 23, 2011

  ja, ik was er compleet misselijk van.. we hoorden het nieuws al op het festival zelf en hebben dus bij elk regenspatje ongerust over onze schouder gekeken of we wel tijdig de tent uit zouden kunnen vluchten als er iets soort gelijks zou gebeuren bij ons.. achteraf gezien hebben we nog mazzel gehad want een paar km verderop schijnt het destijds bij ons ook te hebben gespookt.. toen ik thuis kwam en ik de beelden zag kwam de klap pas echt. ik moet altijd huilen van dit soort drama.. hoe een onschuldig festival vol gelukkige mensen in een ravage eindigt. wat een opluchting dat je vrienden ongedeerd zijn!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.