IN THE STREETS OF LISBON


I’ve finally gone through all my pictures of my trip to Lisbon, and I present you here the first batch!  Today I’m showing you some photos of which I hope they’ll give you an impression of what a lovely city Lisbon is and how many beautiful and colorful streets you come across when taking a walk through the city.

In the back you see Elevadore Santa Justa, a public elevator built in 1902.  In the front, you can see me and my little sister (in the yellow skirt) walking. (picture taken by my father)

People waiting in line for the elevator.

(picture taken by my father)


all pictures taken by me

Follow me on bloglovin, flickr and tumblr.

11 Comments

 1. Marijke August 11, 2011

  Prachtige foto’s Hannelore! Ze wekken in ieder geval mijn interesse voor de stad op :).

  Reply
 2. Jessi August 11, 2011

  Prachtig!! Ik wil al zo graag eens naar Lissabon en na het zien van deze foto’s nog meer.

  Reply
 3. Marlous August 11, 2011

  Erg mooie foto’s, super leuk ook met die verschillende perspectieven! Ik ben er nog nooit geweest maar zou er wel graag een keer heen gaan.

  Ik heb je trouwens getagged in mijn lijstje met 10 favoriete blogs: http://lastdaysofspring.blogspot.com/2011/08/tag-10-favorite-blogs.html Ik hoop dat je hem wil overnemen zodat we nog meer nieuwe blogs kunnen ontdekken :)

  Reply
 4. Mooie fotos! Ik vind die trammetjes in de stad zo leuk. x

  Reply
 5. liselieft August 11, 2011

  ik wist niet dat het daar zo idyllisch was :) prachtig staaltje fotografie!

  Reply
 6. NEnz August 11, 2011

  Wow wow wow, wat een prachtige foto’s! Wat een mooie stad is dat! Je hebt mijn enthousiasme aangewakkerd: wellicht volgende vakantie richting Lisboa! ;)

  Reply
 7. LOU August 11, 2011

  Hele sfeervolle foto’s! Ik ben daar ook geweest. Volgens mij ook wel op dezelfde plekken! Ik herken nog veel in ieder geval :). Prachtige stad is het! De zonsondergang aan het water met de lange brug in de verte is ook heel gaaf. Of vanaf de berg richting Sao Jorge het uitzicht … ;). Heb er ook erg genoten haha.

  Reply
 8. Sophie August 11, 2011

  never been, maar wil ik echt supergraag is naartoe!

  Reply
 9. Laura August 11, 2011

  Je hebt mij nu echt zo’n IKWILNUOPREISVERTREKKEN-gevoel gegeven. Waarvoor dank ;-)
  Btw; heel mooie foto’s!

  Reply
 10. Ben bravo pour ces photos !!! c’est impressionnant elles sont magnifiques !!

  Séréna

  Reply
 11. Kelly August 15, 2011

  Love your photos, makes me want to go there as well! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.