0 Comments

 1. Marijke June 16, 2011

  Oh, heel mooi!

  Reply
 2. petra June 16, 2011

  Waauw, wat een mooie foto’s!

  Reply
 3. Daniela June 16, 2011

  so sweet and atmospheric! xx

  Reply
 4. Marlous June 16, 2011

  Volgens mij gelden beide sites ook voor belgen! Die Invotes sowieso, want zij geven dus ook niet direct geld maar cadeaubonnen. Alleen weet ik niet of die cadeaubonnen ook voor belgen geldig zijn, maar die van bol.com geloof ik wel (bol.com verzend volgens mij gewoon naar belgië? en bol.com is ideaal, ze hebben boeken, muziek, films maar ook speelgoed en camera’s e.d.!)

  Ik vind het boekje ook duur hoor, maar ik had nog een 20€ tegoed bon van bol.com, en die kon ik dus niet in geld laten uitkeren. Maar ik heb net voor 89 cent een dik notitieboek gekocht, misschien dat ik dan van die moleskine templates uitprint of nateken en die dan in dat notitieboek doe. Dan heb ik een goedkope versie ervan!

  Reply
 5. Hope Adela Pasztor June 17, 2011

  I love the simultaneous simplicity and romance and simplicity of these photos! =)

  http://pinkchampagnefashion.blogspot.com/

  Reply
 6. LOU June 17, 2011

  Gaaf! Deze heb je weer mooi uitgezocht :)

  Reply
 7. b. June 23, 2011

  Such a inspirational post.. These photos are amazingly beautiful !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.