THINGS THAT MAKE ME SMILE

1.  The Burning House: a project where people are asked to photograph the things they would take with them if there house was on fire.

2.  Heart-warming graffiti by Stephen Powers.  (more here)

3.  Moleskine Recipe Journal.  More info (inculding lovely video) here.

4.  Tea sub.  Buy it here.

5.  Instant comfort pocket boxes by Kim’s little monsters.  Such a cute idea.  Buy one here.

Follow me on bloglovin, flickr and tumblr.

0 Comments

 1. the nyanzi report May 29, 2011

  good stuff.

  Reply
 2. Goesting May 29, 2011

  ‘The Burning House’ ziet er echt leuk uit! Wat zou ik meenemen? Zeker en vast mijn fotoboek van toen ik klein was, mijn diana mini, mijn inspiratieboekje, mijn knuffel, mijn ipod al de rest is vervangbaar denk ik. Natuurlijk wel echt klote als je het kwijt bent, maar het draait vooral om je herinneringen (foto’s dus) denk ik.

  Reply
 3. Ines May 29, 2011

  die tea sub is echt geweldig! Ik heb getwjfeld om hem te kopen dit weekend maar ik heb niet echt losse thee thuis dus is het nogal nutteloos :(

  Reply
 4. Ilse May 29, 2011

  haha burning house, I like! en die tea-submarine is echt een must-have haha

  Reply
 5. Siel May 29, 2011

  Great things!
  I especially love the first one
  going to check it now!

  Reply
 6. Imelda May 29, 2011

  Wederom superleuke foto’s! Die duikboot wil ik ook wel hebben :D

  Reply
 7. Marlous May 29, 2011

  Leuke post! Ik ben toevallig bezig met een nieuwe blog (a set a day) waarop ik elke dag een set (zoals de eerste foto) wil zetten van dingen die iets zeggen over die dag, of die ik die dag gebruikt had/aan had etc).
  Die thema moleskines zijn leuk ja! Ik denk dat ik die recipe moleskine koop wanneer ik op kamers ga en echt zelf ga koken.
  Oh en dat lucifer comfort box doosje is super lief! Ga ik zeker weten een keertje maken. :)

  Reply
 8. Kelly May 29, 2011

  These are some great finds! I heard about the The Burning House before, I really like the idea behind it and I might take the challenge upon me to think about it and photograph the stuff I would take. That Moleskine recipe journal has to end up with me, that’s for sure! I spotted the tea sub in a couple of places lately and I still love it.

  Reply
 9. vardagsbrus May 29, 2011

  love it

  Reply
 10. jokemijn May 30, 2011

  The burning house is leuk! Ik vraag me af wat ik zou meenemen. Ik ben zo’n beetje alles of niks, ofwel mijn armen vol al struikelend het huis uit rennen ofwel zomaar alles vergeten.

  Reply
 11. heleen May 30, 2011

  Ligt het nu aan mij of zie ik geen prijs staan bij die tea sub :(

  Reply
 12. Cassidy May 30, 2011

  I just love quirky things. Everything in this post is so lovely!

  Reply
 13. SophieSweetVintage May 31, 2011

  Dat luciferdoosjes is echt lief! Superleuk idee :)

  Reply
 14. […] laatste aankoop is een Moleskine Recipe Journal, die ik heb leren kennen dankzij de blog van een goede vriendin. Ik heb al jarenlang een klassieke Moleskine notebook in bezit en sinds mijn Erasmus in Engeland […]

  Reply
 15. Gerlin June 5, 2011

  Aww instant comfort box set ziet er zo schattig uit! Is eigenlijk een leuk idee om es zelf te maken voor iemand die ‘t nodig heeft. Bedankt voor je comment op m’n blog! Vooral leuk om weer een leuke nieuwe Belgische blog te ontdekken :-) Ben ook grote fan van de graffiti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.