KUNSTIG KOT

This time, I photographed my friend Liesbeth’s place for the ‘Op Visite’ article in Unité (page 31).  Her interior consists of vintage finds, things found on small markets and in charity shops, and family pieces.  The beautiful painting is by Nele Tas, and is rented through ‘Kunst op Kot’.P.S. Ik ben nog op zoek naar iemand voor de volgende editie!  Vind je je eigen kot de moeite waard of ken je iemand wiens kot het verdient om in onze Unité te staan?  Stuur me een mailtje met enkele foto’s en wie weet sta jij in de volgende Unité!

8 Comments

 1. Lightning Heart March 30, 2011

  what a lovely looking home, great images :)

  Reply
 2. Marlous March 30, 2011

  ah wat een leuke post! wat leuk dat je binnen mocht kijken. Misschien is mijn kamer ook iets voor deze ‘rubriek’? http://lastdaysofspring.blogspot.com/2010/09/my-room.html alleen zul je dan wel ver moeten reizen als je zelf de foto’s wil maken ;)

  Reply
 3. LOU March 30, 2011

  Wat een geweldig huis is dat! Echt heel gaaf. En heel uniek ook!

  Reply
 4. Imelda March 30, 2011

  Ziet er heel leuk uit! Ik kijk graag binnen bij andere mensen :p

  Ik heb in oktober stage gedaan in een kunstgalerij in Antwerpen en daar hadden we toen ook een paar werken van Nele Tas hangen, ik vind haar werk echt super!
  En zo grappig, ik heb ook al die reeksen van boeken over kunstperiodes en architecten ed :)

  Reply
 5. Laura March 30, 2011

  Oh superleuk artikel! Ik vind mijn eigen kamer (wat een beetje mijn eigen kot is) het waard om gefotografeerd te worden, maar een vriendin van me, Ellen (fuglafrae.tumblr.com) heeft ook een leuk kot in Gent!
  Hele leuke blog trouwens, amai.

  Reply
 6. heleen April 2, 2011

  Toen ik eerst op Jana haar kot kwam moest ik meteen aan allerlei blogposts denken, dus misschien is dat wel geschikt? :p Weet niet of er veel foto’s van bestaan maar als je geïnteresseerd ben kan ik facebook wel eens doorneuzen.

  Reply
 7. Carrie / WishWishWish April 2, 2011

  Ahh what a beautiful house! x

  Reply
 8. Mirthe April 9, 2011

  de fotografie op je blog is echt briljant. chapeau.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.