SWALLOW ME INTO THE GALAXY

I seem to be obsessed right now with anything reminding me of space.  Oh pretty pretty galaxy.

click images for source (some of them are without source, if you know where they come from, please let me know!)

0 Comments

 1. heleen January 8, 2010

  Die eerste is van de Vice he, hebt ge die editie thuis liggen? Das echt een fantastische fotoshoot, maar Vice heeft eigenlijk zowiezo altijd supercoole shoots.

  Reply
 2. Evelien January 9, 2010

  Mooi! Ik vind het zo jammer dat we in ons landje amper sterren kunnen zien ‘s nachts!

  Reply
 3. Ilse January 9, 2010

  ahhh same here!!! en afgelopen week spotte ik in een enorme berg uitverkoop t-shirts van de Zara de tee-dress van mijn dromen, de allerlaatste galaxy tee die ik nooit had kunnen vinden… waaaaaaaah! trouwens, nog een heeeel gelukkig nieuwjaar! hoop weer een heleboel inspiring posts van je te kunnen lezen in 2010!!

  Reply
 4. Lies January 15, 2010

  ik denk dat jij er ook zelfgemaakte hebt die erbij passen :) als ik mij goe herinner

  Reply
 5. Ilse January 16, 2010

  hé waar blijven de updates? :< ik mis ze hahaha! je zal het wel druk hebben, met je examens enzo! hoop dat ze goed gaan. trouwens trouwens, zou je asjeblieeeeeeeft op me willen stemmen bij een fashion contest, als je er de tijd voor vindt? ik wil het zo zo zo graag winnen… hierzo mocht je dat voor me willen doen. spreek je na examens! xx

  Reply
 6. heleen January 17, 2010

  Urban Outfitters is echt fantastisch he! Die groene trui heeft een vriendin van me ook gekocht aan t begin van de solden, voor het dubbele van de prijs die ik ervoor heb betaald! haha
  en jep, t Spit is in Leuven! dat is, ehmmm, aan de ring. Als je de Naamsesteenweg richting de ring neemt, en dan rechts afslaat (naar de Delhaize en het Sportkot enzo) dan zie je hem aan je linkerkant, vlakbij die bowling zaal daar? Ik weet niet of je die kanten kent… maar je moet er echt eens heen! Alles is zo, zooo goedkoop, haha!

  Reply
 7. evita nuh January 29, 2010

  one word! MAGICAL!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.